Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Sunday, 19 February 2012

5 kekurangan jika anda singgle


assalamualaikum,...
haalllooooo,..ada sesapa x kat sana??
ngeee~~
menggila seketika,..
opsss!!
:27:
bukan gila akibat singgle ok,.:68:nadia dah lama singgle n x penah gila pon kalaw singgle nihh,..
hehee,...ok2,..skrang bukan nak cakap pasai nadia k,..
nak kongsi sikit kat semua pasal title kat atas tu laaa,..
semua pakat taw dah kan??:25:oke xpa x kisah,..saja nak bgtaw jgak,..xpa la kan,..juz baca n sambung baca sampai habes,.
x bnyak pon,..
5 ja,..muka nadia ni mmg muka 5 ja,..
kalaw buat entry,..bg tips ka apa ka semua asyik 5 ja,..
hmmm ok lah tu kan,..
ok jum mula,..

:84:BERASA SUNYI:65:ya lahh,..sunyi lah kalaw xdak sapa disisi kita kan.,..tp bg nadia,xpa kot kalaw pandai isi masa yg ada supaya x qasa sunyi tu sgt,..klaw ada kawan,slalu ngan famly ka apa,.ha ok kott,..kot jala,.. :D


:84:MELIHAT KEBAHAGIAAN ORANG LAIN:65:haiiiyyhhh!! dah ada mata tgk arr,..hee~~ala mustahil lah kan kalaw kata xqasa apa2 kalaw tgk oqng lain elok pnya bahagia an,..kita nihh,..sessinggle sessowang,..
hahaha,..relex oitt,..


:84:PEMBAKAR SEMANGAT:65:aitt,..betoi ka hat ni??m mungkin jgak la sikit kot,.ntah la hat ni,..x taw nak kata apa,..
pker seniri lahh yeww:))


:84:MASAALAH DITANGGUNG SENDIRI
:65:ada butoi ka hat bi?? ya lah tanggu sendiqi la,..beh tu,..nak cwoh sapa tanggung lg ann,,..tp maksd disini,,..kalaw kita x singgle tu,..sekuqang2nya bole la kngsi malasah sikit dengan si DIA tu kan?? ya ka?? m tah la,..x pandau sgt bab ni,..


:84:KASIH SAYANG:65:alah hat ni budak tadika pon taw ann,..mmg lumrah dah kot untuk disayangi n menyayangi,..haha,..iya ka budak tadika pon taw??


mmm takat ni ja kot,.
xtaw lahh,..x pandai sht bab ni,..:face60:bwt entry pasai ni td pon engatkan senang,.
tpi payah jgak la nohh,..
heeshh,..
sory lah kalaw ada yg baca entry ni qsa semua ni x betoi langsung,..
apa2 pon teqima kasih jika ada yg sudi baca entry gila nihh,..:face53:oppss seblm tu nk bgtaw sikit,..bwt entry ni bukan gatai meqela ka galak ka hapa ok??
jus saja ja boring2,..

ok
mcm biasa,..
akhir kata diari nadia:
"renung-renungkan dan bersama kita berubah kearah kebaikan"
assalamualaikum,..

6 comments:

noorniey Azman said...

haha~~tapi single atleast masa nak luang ngan mmbe tuh bertambah :)

syahidatul nadiah said...

yea betoi3,..

VespaKecik said...

betol la tu...
cume part masalah tanggung sndri tu mgkin tak kot...sebab family n kawan2 kan ade...hehe..pendapat saya aje :)

myra azraff said...

err...saya single,saya ok je..saya ade Allah,ibubapa,kawan2...x semestinya mesti berpasangan.haha.peace^.^V

ecadwinkyasha said...

eca single tapi ada skandal..boleh tak macam tu?.hahaha.takde la dear.klu single ne,banyak masa kita boleh hbskan dgn enjoy dgn kawan2...xde kena kongkong sgt,nak kenal ramai lelaki pun xpe.

syahidatul nadiah said...

setuju sgt gan ecadwinkyasha :p