Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
Friday, 10 February 2012

nadia suka kucing :),,,anda??

ASSALAMUALAIKUM,...:face8:ehheeemm,.....eheemmm,....jawab!! hee~~~
ya lahh,..x jawab dosa,...so jwb lah,..:face75:
akei,..entry kali ni nak habaq mai pasai kucingg,...
wahhhh,...wahhh,...
i like!!
meeooww,...meeooww gitu,..hahaha
minat sgt ngan kucing nihh,..
tu nak tnya,..hampa suka apa??
jgn jawab yg lain ehh,..nak haiwan jew,...
:face72:alaahh malu nak ngaku pulokk!!
ngaku ja la hampa 2 suka kcing,.. :D
Oppss sblm 2 nak habaq sat,..sorry kalaw
x paham apa y nadia cakap ni,..
cek oqang KEDAH nahh,..sapa dok kat sungai petani 2 ha x jaoh dah ehhh,..dekat dahh,..
so kalaw x paham bahasa nadia gna sorry lah,..lg 1 jgn kata bhasa ndia gna ni kasaq plak nahh,..
hampa paham2 ja lah bahasa oqng kedah lgu mana nohhh,..
okei dah laqi tajuk dahh arr nihh,..
:face14:
okei,..sambung pasai kucing,..
kalaw ada dikalangan pembaca bi yg x suka kucing,..
okeyy,..xpa,.
BUT!!

nak minx 1 ja,..
tolong hormat kucing 2 sama nohh,..toksah la dok sepak teqajang dia,..
kesian dia haaiiyyyhhh,....
:78:(ni muka kucing x besalah ni)
hahaha,...
okeh2,.,..nabi kita sendiqi pon suka kucing ann,..
haa~~bagus jgak la ndia ada minat yg sama dgn rasul kita,.
ecceeceehhhh,...
tpi 1 ja mluat kawan ngan kucing nihh,..
dia suka cakaq!!

ya lah kucing nadia nih gegurls,..lolahahaha
so skunk dalam puqot dia ada baby,.
nadia suka main ngan dia n kdang2 tertekan puqot dia,..so da pon ckaq lohhh,..
haiiiyhhh meqata baq ang dia ckaq,..
beh becalaq!!
tp suka sgt kat dia ni coz dia manja
:face9:kadang2 tu seolah2 dia paham keadaan kita,..
paham pa kita ckap,..
hohhooo~~ni lah kucing ndia,..buas sgt kalaw tidoq!!
tgk aksi dia tu,..
hat ni mmg betoi2,..bukan saja buat tdoq lgu 2,..
mmg kalaw dia tdoq,.xdan 2minit dia akan tdoq telentang mcm 2,..
haaiiiyyyhhhh!!!!
xpadan nagn betina!!eekpic ni tngkap masa xdak baby lgi dalam puqot dia,..
skunk ada baby,..wah puqot dia saiz,..
mmmm bessoww gitu,...hahaha
okei,..tawu lahh kucing ni kucing besa ja,..
bulu pon x elok sgt mcm kucing hampa ann,..:132:hee~~ xpa,..coz syg dah kat dia,..hahaha
taw apa nadia panggl kat dia??
"GENDUT"
nama dia lah tuu,..
hehehe
k bai,..

8 comments:

saya said...

gendut?amboi name kucing.haha

btw,tinggal link anda kat entry ini okei :)
http://sayaiylia.blogspot.com/2012/02/iylia-nak-promote-tujuh-blog-manusia.html

syahidatul nadiah said...

ahaha,. jahat ann,.. "GENDUT",..
tp kalau orang lain pggl nadia gndut tuh..
nadia mrah jgak kot :)
hahaha okei,..

Gary Asip said...

gary ada pelihara seekor kat rumah... :)

syahidatul nadiah said...

oh yaa,..sama lah kita,..apa nama?? :)

MERAH said...

Salam, samelah kucing kite tu.tidurnye xblh sopan.terlentang jek.comel.hee (:

syahidatul nadiah said...

kucing merah pon sama ehh?? ahaha,..buas ann tido :P

Natasya Naslin said...

hye gorgeous =)

waa..kemain gi nma kucing =p
sy suka kucng gak =p
usha la blog, kat side bar bawah2 tu ad terselit Mr.Abu.. kucing syg.. hahaha

syahidatul nadiah said...

hahaha,..nama kucing maw sempoi gak laa,..hihi :P
haa okey2 :)